5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçAlright teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın olarak su kaçağı tespit kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem su tesisatçısı temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

1997 su tesisatçısı den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve su kaçağı tespiti tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Termal Kamera: Duvarların ve zeminin altındaki su sızıntılarını termal görüntüleme yoluyla tespit eder.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Su tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması da su kaçağı riskini azaltmada etkilidir.

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark su kaçağı tespit edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page